Home / Fiber mascara

Fiber mascara

Fiber mascara is hét geheim voor volle en lange wimpers! Je creëert hiermee hetzelfde effect als met wimperextensions, maar dan betaalbaar en minder tijdrovend! Heb jij korte en/of fijne wimpers en heb je altijd al gedroomd van volle, verleidelijke wimpers? Lees dan verder om te ontdekken hoe fiber mascara van Body Perfections jou kan helpen om dat doel te bereiken!

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden - Gratis verzenden vanaf €70,-

Fiber mascara voor volle en lange wimpers in een handomdraai

Fiber mascara lijkt op het eerste gezicht op een gewone mascara, maar niets is minder waar! De mascara bevat kleine vezels die zich aan jouw wimpers hechten. Deze synthetische vezels geven jouw wimpers een waar 3D-effect, waardoor je wimpers voller én langer zijn! Je brengt de fiber mascara eenvoudig en snel aan als een gewone mascara, waardoor je eenvoudig en snel de mooiste wimpers creëert! Je bestelt in onze webshop ook andere producten voor je wimpers, zoals Magic Wimpers. Bekijk dus direct ons uitgebreide assortiment!

Ga voor prachtige, volle wimpers

Ben jij geïnteresseerd in deze unieke mascara om daarmee volle wimpers te realiseren? Bestel dan direct in onze webshop. Bestel dan direct ook andere cosmeticaproducten, zoals verjongingscrème, omdat je bij besteding vanaf € 70,- profiteert van gratis verzending! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-51764925 of stuur een e-mail naar angela@greatbodyperfection.nl.