Home / Gebruiksaanwijzingen / Vikki LaMotta Wonderlift serum

Vikki LaMotta Wonderlift serum

GEBRUIKSAANWIJZING Vikki LaMotta Wonderlift Serum

Wonderlift serum vult de rimpels op en trekt de wallen strak. Het product is te gebruiken voor het gezicht, de hals en het decolleté. De ingrediënten collageen en siliconen zorgen ervoor dat de rimpels worden opgevuld. Magnesium zorgt ervoor dat het overtollig vocht onder de ogen wordt afgevoerd en elastine spant de huid aan. Het Wonderlift Serum moet worden aangebracht op een gereinigde huid!. U kunt het serum plaatselijk aanbrengen maar u kunt er ook voor kiezen om het Serum aan te brengen over het gehele gelaat.

Het Serum is zuinig in gebruik en is zeer geconcentreerd, dus 1 klein druppeltje op je vinger, dan verspreiden over 2 vingers en dat aanbrengen.

Aanbrengen ogen: breng een klein druppeltje aan op de vingertop en werk dit in één vloeiende beweging van buiten naar binnen en van binnen naar buiten toe. Het gezicht volledig ontspannen en het Serum 5 minuten in laten werken. Tevens kunt u de boven oogleden liften met dit Serum. Breng het serum op het bovenooglid aan en wrijf het Serum over de wenkbrauw heen richting het voorhoofd.

Aanbrengen gezicht: het Serum aanbrengen van binnen naar buiten en van beneden naar boven. Ook hier 5 minuten in laten werken en het gelaat volledig ontspannen houden. Er kan een trekkend gevoel optreden. Dit komt door de elastine die in het Serum zit en de huid aanspant. Dit trekkende gevoel verdwijnt nadat er wat dagcrème over het serum is aangebracht. Breng weinig dagcrème aan, anders neemt het vet uit de dagcrème de overhand en verliest her Serum zijn spankracht. De dagcrème te allen tijde kloppend aanbrengen, niet wrijven want anders wrijf je het collageen en silicone weg die voor de rimpelvulling zorgen. Mocht u een zeer droge huid hebben dan kan het Serum een wit waasje achter laten. Dit probleem is te verhelpen door nogmaals dun dagcrème aan te brengen onder het serum. Tevens kun je er voor kiezen om het serum in één keer aan te brengen dit gemengd met je dagcrème en je foundation, om zo je foundation gelijkmatig aan te kunnen brengen.

Het Serum is 3 jaar houdbaar, is getest op allergieën en is dierproefvrij. Mocht u een zeer gevoelige huid hebben breng dan eerst een druppel Serum aan op de binnenzijde van de pols om te zien of er een allergische reactie optreedt.

Door de samenstelling van de ingredienten kan het pompje, als je niet dagelijks gebruikt, verstopt raken. Als het pompje verstopt zit, draai het pompje dan los van het flesje en spoel het pompje ondersteboven al pompend door onder de warme kraan. Droog het pompje goed af. U kunt eerst ook proberen om het flesje ondersteboven te schudden zodat het product bij de pomp komt of een gaatje in mondje prikken. Het pompje is een air cap systeem dat vacuüm zuigt. Er zit dus geen buisje aan. Laat het serum nooit langer dan 5 minuten zonder pompje open staan anders droogt het Serum uit!