Home / Gezichtsontharing bestellen

Gezichtsontharing bestellen

In de webshop van Body Perfections kun je verschillende soorten gezichtsontharing bestellen. Zo kun je gezichtswax kopen waarmee je op eenvoudige wijze de ongewenste beharing van je gezicht verwijderd. Daarnaast zijn er pads waarmee je pijnloos de haren in je gezicht verwijderd. Welk soort gezichtsontharing of gezichtswax je het beste kunt kopen, hangt van jouw wensen en de gevoeligheid van je huid af.

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzondenGratis verzenden vanaf €70,-

Pijnloze gezichtsontharing bestellen waarmee je gemakkelijk haartjes verwijdert

Wanneer je in onze webshop gezichtsontharing gaat bestellen, kun je onder andere pijnloze pads kopen. Je plakt de plakstrip van de ontharingspad op de bijgeleverde houder. Daarna haal je deze zacht over je huid heen en maak je bewegingen met de klok mee en vervolgens ook tegen de klok in. Na het ontharen is het belangrijk om je gezicht met koud water te deppen en met een vochtinbrengende crème te behandelen.

Gezichtswax kopen waarmee je heel precies kunt ontharen

De gezichtswax die je bij ons kunt kopen is een vorm van gezichtsontharing die je niet hoeft op te warmen. De pen met de wax moet wel op kamertemperatuur zijn. Vervolgens breng je de wax met de haargroei mee aan op je gezicht. Daarna plak je er een van de bijgeleverde waxdoekjes op en trek je dit in een vloeiende beweging tegen de haargroei in van je gezicht. Doordat je de wax met een pen aanbrengt, kun je heel precies haartjes verwijderen en kun je deze manier van ontharing dus ook voor je wenkbrauwen gebruiken.

Gemakkelijk en snel je gezicht ontharen met de Epispring Roll

Een ander soort gezichtsontharing die je in onze webshop kunt bestellen, is de Epispring Roll. Je plaatst de rol eenvoudig op het te ontharen gebied in je gezicht en schuift de veer tegen de haargroei in over je huid. Desgewenst kun je deze beweging herhalen totdat alle ongewenste beharing verwijderd is. Net als bij de andere soorten gezichtsontharing die je bij ons kunt kopen, zoals de gezichtswax, is het hierbij ook van belang dat je dit op een schone en make-uploze huid doet.

Profiteer van snelle verzending

Wat voor gezichtsontharing je ook besluit te bestellen, je hebt het snel in huis. Wanneer je voor 15.00 uur bestelt, wordt je bestelling namelijk dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast loont het zich om alle beautyproducten die je nodig hebt in één keer te kopen. Bij besteding vanaf € 70,- wordt je bestelling namelijk kosteloos verzonden. Bestel dus meteen ook je bikinilijnontharing en cosmetica zoals wenkbrauwpoeder en Magic Wimpers. Wil je meer weten over de gezichtsontharing die je bij ons kunt bestellen of heb je een vraag over een ander product? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-51764925 of stuur een e-mail naar angela@greatbodyperfection.nl.