Home / Gezichtsontharing bestellen

Gezichtsontharing bestellen

Je kunt verschillende soorten producten voor gezichtsontharing bestellen in de webshop van Body Perfections. Deze producten stellen je in staat om eenvoudig ongewenste beharing van je gezicht te verwijderen. Je kiest bijvoorbeeld voor pads of wax. Welke soort gezichtsontharing je het beste kunt kopen, hangt van jouw wensen en de gevoeligheid van je huid af.

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden - Gratis verzenden vanaf €70,-

Pijnloze gezichtsontharing bestellen waarmee je gemakkelijk haartjes verwijdert

Wanneer je in onze webshop producten voor gezichtsontharing gaat bestellen, kun je onder andere pads voor een pijnloze behandeling kopen. Je plakt de plakstrip van de ontharingspad op de bijgeleverde houder. Daarna haal je deze zacht over je huid heen en maak je bewegingen met de klok mee en vervolgens tegen de klok in. Na het ontharen is het belangrijk om je gezicht met koud water te deppen en met een vochtinbrengende crème te behandelen. Zo werken de producten voor gezichtsontharing die je bij ons kunt kopen het best.

Gemakkelijk en snel je gezicht ontharen met de Epispring Roll

Een voorbeeld van de artikelen voor gezichtsontharing die je in onze webshop kunt bestellen, is de Epispring Roll. Je plaatst de rol eenvoudig op het te ontharen gebied in je gezicht en schuift de veer tegen de haargroei in over je huid. Desgewenst herhaal je deze beweging totdat alle ongewenste beharing verwijderd is. Net als bij de andere soorten producten voor gezichtsontharing die je bij ons kunt kopen, is het hierbij ook van belang dat je dit op een schone en make-uploze huid doet.

Profiteer van snelle verzending

Wat voor artikelen voor gezichtsontharing je ook besluit te bestellen om jouw gezicht pijnloos te ontharen, je hebt het snel in huis. Wanneer je voor 15.00 uur bestelt, wordt je bestelling namelijk dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast loont het zich om alle producten die je nodig hebt in één keer te kopen. Bij besteding vanaf € 70,- wordt je bestelling namelijk kosteloos verzonden. Bestel dus meteen ook je bikinilijnontharing en Magic Wimpers. Wil je meer weten over de producten voor gezichtsontharing die je bij ons kunt bestellen of heb je een vraag over een ander product dat je wilt kopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-51764925 of stuur een e-mail naar angela@greatbodyperfection.nl.