Home / Klantenservice en klachten

Klantenservice en klachten

Met al uw vragen, suggesties of retouren kunt u contact opnemen met:

Body Perfections
Aaltje Noordewierstraat 105
7558 JG Hengelo

of mailen met:
info@bodyperfections.nl

Tel.nr.06-51764925 (Angela Knipschild) Bereikbaar na 16.00 uur.
Soms zijn wij niet in staat de telefoon op te nemen. U kunt dan ook altijd een pb sturen via facebook. Zodra wij kunnen reageren wij dan op uw bericht.
KvK-nummer: 70777594

BTW-Id.Nr. NL104185806B02

Wij als Body Perfections hechten heel veel waarden aan de kwaliteit in onze shop. Mocht u niet tevreden zijn om wat voor reden dan ook, kunt u te allentijden contact met ons opnemen.
Bent u niet tevreden of is het product niet wat u er van had verwacht en wilt u het retouneren, zijn de volgende regels van kracht.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van uw huis naar Body Perfection zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Reeds geopende en/of gebruikte cosmetica kan niet retour gezonden worden. Gesealde verpakkingen die open zijn gemaakt kunnen ook niet geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via angela@greatbodyperfection.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Privacybeleid Body Perfections

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de leveringen van Body Perfections. U dient zich ervan bewust te zijn dat Body Perfections niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Body Perfection respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.