Home / Kristalpads kopen

Kristalpads kopen

Wil jij kristalpads kopen waarmee je jouw beenhaar pijnloos kunt verwijderen? Bestel deze dan bij Body Perfections. De haartjes op jouw benen blijven hierdoor langer weg en zijn zachter wanneer ze terugkomen. Je geniet hierdoor langer van jouw fluweelzachte benen! Ontharen is erg gemakkelijk, waardoor je in een handomdraai van je ongewenste lichaamsbeharing af bent!

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzonden - Gratis verzenden vanaf €70,-

Hoe gebruik je de kristalpads die je bij ons kunt kopen?

De kristalpads die je bij ons kunt kopen verwijderen de hardnekkigste haartjes effectief zonder de huid te beschadigen en is 100% natuurlijk, maar hoe gebruik je deze pads? Dit is erg eenvoudig, namelijk:

  • Plak een kristalpad op de applicator
  • Plaats de applicator op de te ontharen plek
  • Draai rondjes met de klok mee en tegen de klok in op de te ontharen plek terwijl je lichte druk uitoefent

Nadat je het apparaat een paar keer met draaiende bewegingen over je benen hebt gehaald, is jouw huid zijdezacht! De ontharing is dieper dan met scheermesjes, waardoor de haartjes tot wel twee weken wegblijven. Het is dus een zeer goed idee om kristalpads te kopen wanneer je simpel en doeltreffend wilt ontharen met pads.

Diverse soorten ontharing voor verschillende lichaamsdelen

De kristalpads die je bij ons kunt kopen, zijn enkel geschikt om je benen te ontharen. Je hebt andere producten nodig voor het ontharen van je gezicht en voor bikinilijnontharing, omdat de huid in deze gebieden gevoeliger is. Deze producten koop je, net als de kristalpads, in onze webshop. Doe je dit voor 15.00 uur? Dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog, mits deze op voorraad is. Jij hebt de kristalpads en andere cosmeticaproducten dus al binnen één à twee dagen in huis!

 

Bestel je ontharingsproducten online

Ga je kristalpads of andere beautyproducten kopen in onze webshop? Bestel dan meerdere producten in één keer om te genieten van gratis verzending! Wij verzenden jouw bestelling namelijk kosteloos bij besteding vanaf € 70,-. Wil je meer weten over de kristalpads? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-51764925 of stuur een e-mail naar angela@greatbodyperfection.nl.