Home / Kristalpads kopen

Kristalpads kopen

In onze webshop kun je kristalpads kopen waarmee de haren op je benen pijnloos kunt verwijderen. Het voordeel van deze manier van ontharen is dat de haartjes langer wegblijven en zachter terugkomen. Het ontharen zelf is gemakkelijk, waardoor je in een handomdraai van je ongewenste lichaamsbeharing af bent. Wat wil je nog meer?

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzondenGratis verzenden vanaf €70,-

Het gebruik van de kristalpads die je bij ons kunt kopen

De kristalpads die je bij ons kunt kopen, zijn erg gemakkelijk in het gebruik. Je hoeft enkel draaiende bewegingen te maken met de pads en er een lichte druk op uit te oefenen. Vervolgens beweeg je in alle richtingen en herhaal je dit zo vaak als het nodig is. De kristaloppervlakken in de pad draaien de haren zacht af aan de wortel, waardoor je huid net zo zacht wordt als na een peeling. De pads verwijderen namelijk zowel haar als dode huidcellen. De ontharing is bovendien dieper als met scheermesjes, waardoor de haartjes tot wel twee weken wegblijven. Wanneer je simpel en doeltreffend wilt ontharen, is het dus een goed idee om kristalpads te kopen.

Diverse soorten ontharing voor verschillende lichaamsdelen

De kristalpads die je bij Body Perfections kunt kopen, zijn enkel geschikt om je benen mee te ontharen. Voor het ontharen van je gezicht en voor bikinilijnontharing heb je andere producten nodig, omdat de huid in deze gebieden gevoeliger is. Net als kristalpads kun je ook deze ontharingsproducten eenvoudig in onze webshop kopen. Doe je dit voor 15.00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden, mits deze op voorraad is. Vervolgens heb jij de kristalpads en andere bestelde producten al binnen één à twee dagen in huis.

Bestel je beautyproducten online

Of je nu kristalpads gaat kopen of een van onze andere beautyproducten, je bestelt eenvoudig en snel in onze webshop. Daarbij kun je het beste alles in één keer bestellen. Bij besteding vanaf € 70,- wordt je bestelling namelijk gratis verzonden. Wil je meer weten over de kristalpads of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-51764925 of een e-mail te sturen naar angela@greatbodyperfection.nl.