Home / Template Pagina

Maak gebruik van zoekmachine positionering

Grizzly New Marketing heeft sinds 2001 voor meer dan 5.000 bedrijven topposities in Google gegenereerd. Het gaat hier om ruim 1.000.000 topposities. Wij hebben als zoekmachine marketingbureau in Breda jarenlange ervaring met zoekmachine positionering. Wilt u dat uw website uitstekend gevonden wordt in Google en bekende zoekmachines?

Voor 15:00 besteld, zelfde dag verzondenGratis verzenden vanaf €70,-

Trek meer potentiële klanten naar uw website

Dagelijks zoeken miljoenen potentiële kopers naar producten en diensten op het internet. Als u nieuwe business wilt generen, is het belangrijk dat u goed vindbaar bent in de zoekmachines. U krijgt de meeste bezoekers op uw website wanneer u een hoge positie inneemt op relevante zoektermen in Google en andere belangrijke zoekmachines. Steeds meer organisaties zien het belang van een geoptimaliseerde website. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van SEO, webdesign of het genereren van conversie? Wij helpen u graag met het behalen van topposities in verschillende zoekmachines.

Meet het gedrag van bezoekers op uw website

SEO en webdesign zijn twee verschillende vakgebieden. Echter, gaan beide vakgebieden vaak hand in hand. Zo is het belangrijk dat een website zowel gebruikersvriendelijk als zoekmachine vriendelijk is. Een website zonder bezoekers heeft tenslotte geen waarde. Beide genoemde punten komen tot recht wanneer geïnvesteerd wordt in het design van uw website. Ook het meten en analyseren van de bezoekers is van groot belang. Door middel van het professionele statistiekenpakket Google Analytics meet Grizzly New Marketing het gedrag van bezoekers op uw website.